La vuelta al cole! en Fundació Collserola

Ejercicio 1, La vuelta al cole! Los estudiantes de Bachillerato de la Fundació Collserola nos envina estas reflexiones sobre las imágenes de sus libros escolares:

Sin título.png

Canviaríem la imatge de la estàtua de Stalin per la següent imatge perquè ens sembla mes important la gent que va lluitar que els polítics que nomes van fer que empitjorar la situació.

Sin títulox.png

Aquesta es la imatge que ficaríem en comptes de la imatge de la estàtua de Stalin.

Les imatges de dintre del llibre creiem que estan bé. Surten dibuixos i cartells de cada país i de diferents èpoques i podem observar que pensava la societat en aquell moment.

És veritat que no surten tantes dones com homes però això no significa que el llibre de història sigui masclista. El que fa el llibre de història és explicar el passat i si al passat hi havia masclisme i només imatges amb homes, el llibre ho representerà. A més a més, no pots posar una dona en un moment on la dona no va tenir un paper important. Per exemple: si estàs parlant de la Segona Guerra Mundial hi posaràs més importància al nazisme que a les dones encara que és un tema de molt importància.

Nosaltres estem en contra del masclisme però en un llibre d’ història has de presentar fets, no opinions.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s